Hva sier kundene?

The proof is in the pudding er et godt uttrykk som peker på det aller viktigste. Nemlig hva du kan forvente å oppleve når du velger å samarbeide med Vital Few AS. Under kan du se video-klipp hvor kundene deler sine erfaringer med Resultatledelse samt Vital Few sitt bidrag for å lykkes.

Learnlink AS er et ungt selskap som på kort tid har tatt markedsleder posisjon for online leksehjelp. Vital Few har bidratt over tid, og selskapet bruker Resultatledelse aktivt i sin utvikling.
Her møter du daglig leder som villig deler erfaringer og prosess knyttet til resultatledelse.
Learnlink har 8 ansatte på hovedkontoret i Oslo og tilbyr lærerike deltidsjobber til over 50 unge.

Zisson AS er et etablert selskap som utvikler og selger sky-baserte kommunikasjonsløsninger til norske bedrifter. Selskapet opplever kraftig vekst og har i over 3 år samarbeidet med Vital Few. Her møter du daglig leder som deler sine tanker og erfaringer med resultatledelse.
Zisson har 50 ansatte i Norge og Sverige og opplever kraftig vekst. Selskapet ble stiftet i 2007 og har hovedkontor er i Oslo.

SEAL Engineering AS er et norsk teknologiselskap som utvikler og leverer avanserte tetningsløsninger til industrielle systemer. Primært innenfor olje og offshore. Selskapet er i stadig utvikling og har implementert resultatledelse sammen med ISO 9000 2015 systemet. Her møter du daglig leder som deler sine tanker om utvikling og erfaringer.
SEAL Engineering har 50 ansatte og omsatte i 2018 for nesten 60 millioner kroner med god lønnsomhet. Selskapet ble stiftet i 2012 har kontorer i Fredrikstad.

%d bloggere liker dette: